Friday, April 3, 2009

Laptop depan hari

Tepi-tepi.Nak tunjuk laptop baru.
.
.
Concepts by Nikita Buyanov show off sikit laptops for HP-Intel.Ada tempat carrying untuk make-up macam kat tempat CD-ROM tu, lepastu kan kau boleh tukar mode cermin kat skrin untuk tengok make-up kau okey tak if ada smart guys lintas depan.HAHAHA.Then ada built-in nail printing.Ni aku tak prefer, kalau buit-in pemotong kuku aku suka.


Hp perfume, erm memang solid habis lah design dia.Memang aku suka, maybe lagi best kalau dia boleh provide perfume built-in sekali.HAHA.Semua kau nak built-in, lepas ni kau pergi buat laptop built-in dapur gas pulak.Tengok sikit gempak ke tak, boleh masak atas laptop.HAHA.

Hp mama untuk aunty-aunty.Maybe aku boleh suggest yang bagus sikit.Cuba Hp pergi buat collaboration dengan Sembonia, Bonia, LV ke bagi laku sikit laptop handbang neh.

Hp Eco boleh baca bar code.Boleh baca tahap keimanan jugak.HEHE.
Yang ni best sebab kau boleh pijak laptop kau.(Serius tak ramai yang buat kerja pijak-pijak laptop ni).Pastu boleh tau berapa berat kau.Kalau overweight memang hancur la laptop kau tu.Kau percaya? HAHAHA.

Yang ni pun best, boleh tukar casing ikut environment.Kalau suka environment dalam laut, kau boleh rendam laptop kau dalam laut.HAHAHA.Serius memang canggih.

Yang ni kau boleh gulung-gulung skrin laptop.Pergh flexible habis.Bukan baju je kau boleh gulung, malah laptop pun boleh gulung dan lipat.



Agak-agak anak kau nak demand yang mana nanti? HAHAHA.

1 comment:

  1. huhuhu..
    comel nyer yg hijau tuh...
    i like it..:)

    ReplyDelete

 
design by suckmylolly.com