Thursday, January 7, 2010

Entry bosan

Baiklah nampaknye ada pula beberapa orang wartawan !@#$%^&& yang tertanya-tanya tentang Shawls Heelism, yang bila pakai je terus cakap WALA CANTIKNYE DIRIKU BEGITU BERHARGA HARUS BELI LAGI SECARA BANYAK.HAHA.Tak percaya sudah nama kau dolah........(jangan lupa lirik zaman kanak-kanak)..Maka akan diusahakan untuk memenuhi permintaan hati rakyat.Ewah.I akan beritahu anda kelak ye.Jangan ke mana-mana.Pastikan anda kembali dan mengunakan kuasa hujung jari untuk membeli di sini.Ting!

Oh ya, I masih status single student lagi,masih belum berkerja, sedang praktikal dan masih papa kedana.KAKAKA kalau tak mention tak boleh ke? macam tak boleh sebab nanti kot kot ada yang ajak kahwin, I takda duit lagi.!@#$%^&* Harap maklum.Ini lawak.Jangan dare tanya siapa ajak kahwin.Sebab ini lawak,Oh benci kena explain.

Collegues macam mana? mereka I semua mengancam.Terror and very nice.My boss pun, sangat kind, futurist and intelligent.So, sangat bersyukur kerana berkerja dengan enviroment yang macam ni.Rupanya I spend 13 hours di luar rumah.T______________T.Tssskk.Penat.Semoga semuanya terus sukses.Untuk kawan-kawan UMP yang baru mula practical, Goodluck!

Facebook buat masa ni macam tak cukup vitamin.pasif + no feedback.Sorry, cuma I boleh confirm kan siapa yang add sebagai kawan.Emm siapa-siapa yang dah queue lama tapi tak acceptable tu I wonder,siapa.Its okey kalau tak kenal, add and tegur I, but if tak kenal tapi add and macam loser boleh merangkak ikut pintu ignore okeh.Kalau setakat nak increase listing baik tak payah, baik pergi tolong emak buat cekodok lagi bagus, dapat pahala.

Elmo ke kak? KUIKUI tidak.Rasa macam boring je entry neh.Baiklah saya sendiri akan keluar ikut pintu belakang sekarang.KEHKEHKEH.

1 comment:

  1. lawak lah entry aisyah ni...senyum sesorang akak..
    eh, dah approve akak nye FB request ke?

    hehehe

    ReplyDelete

 
design by suckmylolly.com