Wednesday, September 9, 2009

Tart jangan lupa lirik

Hujan renyai-renyai, aisya membawa payung sambil menghampiri dia dari belakang.Aisya mahu menyapa tetapi perasaan takut membuat langkahnya terhenti.Takut jika dia telah melukakan hati lelaki tersebut.Aisya menguatkan semangat nya yang lemah dan lesu itu, lantas dia memajukan langkah sekali lagi,dengan jarak 3 tapak dari belakangnya,Aisya tekad, dan mula bersuara..

I love.....

*Kring-kring, bunyi telefon bimbit


Hello....


*Tiba-tiba
Depress

Kesimpulannya Aisya hanya berjaya bercakap I love Hello.!@#$%^&UI.Memang musnah harapan nak buat confession I love Teeeeeeeet tu.Lantas beliau depress selama 3 minit. Bukan senang nak buat confession bila bertahun-tahun tak buat.Cakap apa neh? !@#$%^

Mimpi pun musnah dengan panggilan Hello dari along, untuk mengajak sahur ke cafe.Alahai along......baru nak romantik titanic, dah walkie talkie I.Korang rasa patut ke kita suruh along bertanggunjawab ke atas mimpi anganku musnah ni? .KAHKAHKAH.Sumpah I tak tahu siapa lelaki tersebut.Jadi jangan tanya, ini amaran.AGAGAGA.

Keheningan pagilam (malam+pagi) di pecahkan dengan suara-suara comel bebe lulu, jahyu, and along.Ini merupakan 2nd time I sahur dekat cafe UMP pada tahun ini.First time hari tu dengan along je.Tiba-tiba sahur kali ini terasa macam antara yang paling fun sekali.Lepas makan, I buka kuih tart raya yang I order dekat Lela.

Hah? kata nak buat kuih raye kenapa order? Jawapan dia C.Cari sendiri, lepastu blame la tart tu kalau nak.I tak paksa.T______T.KAHKAHKAH.
.
.
I buat syarat siapa nak makan kuih tart I semua kena nanyi lagu raya.I tak kira, walaupun lulu kata I ditaktor.HAHAHA paling tak boleh handle bila, paksa lulu nyanyi.Nak tunggu lulu nyanyi je ibarat dah boleh raya dulu 3 purnama noks.Lama betul.Kesian Jahyu dengan along kena tunggu turn.Akhir sekali dia buat confession konon-konon nak skip fear fun factor neh.Excuse me sikit.Cannot heh! Rupanya lulu penah kena tahan dengan cikgu dia waktu sekolah darjah satu sebab tak tahu nyanyi lagu raya.Siapa dah nyanyi baru boleh balik.KAHKAHKAHKAHKAH T_________T.I kesian sangat sampai rasa nak nangis 1 sungai + gelak sikit-sikit.KAHKAHKAH.Padan lah dia fobia.Sekarang kita kena fikir macam mana nak suruh dia lagi fobia.MUAHAHA.I tak sangka ada orang tak tahu nyanyi lagu raya dalam dunia ni.I macam terkesima 30 saat.Tapi muka dia betul-betul menggambarkannya.


Akhirnya semua berjaya makan kuih tart, walau tak berjaya sebagai artis.Riuh sekampung kalau mereka conference.Kalau lah aktiviti bergelak boleh menguruskan badan............alangkah bahagianya hidup.Pasti berkebaya setiap kali raya.AGAGAGA.Apa pun I tetap enjoy the show tadi.Love u guys.

I love Hello ? (-_-") .Memang stress disebalik tart.Sampai disini sahaja hiburan kita, bawa-bawa mengucap pula lepas neh.Salam.

1 comment:

  1. haha ,ye kak echah si kaki buli.sian lulu..muahaha

    ReplyDelete

 
design by suckmylolly.com