Saturday, September 5, 2009

Eppy Birthday to Jahyu

Ayu, Sya nak ucapkan selamat hari jadi yang ke-23, (5 sept 86) mak aih tua dah ekau jah.HEHE.Semoga di panjangkan umur, dimurahkan rezeki dan dipermudahkan perjalanan jodoh dengan matahir tu ha.Cincin jahyu tu asik berkilau-kilau je sakit mata menusuk kalbu.*Hee jeles-jeles.Thanks ayu for the friendship.I love you so much!

Noridayu Othman 23 years old

Lepas ni mesti kita dah berjauhan, jangan lupe sya okey, err tetiba macam touching plak.Mestila sebab bertahun duduk satu bilik sesama dari umur belasan sampai ke puluhan.Okey perlu stop kalau tak banjir blog kang.Mesti ekau faham eden macam mana kan kan kan.Jaga diri baik-baik dan cepat-cepat kahwin.Cepat-cepat dapat baby boleh kita jodohkan mereka.HAHA cakap macam sya dah ada baby sarah je.Orang nak jadi flower girl boley?

Tsssssssssssssssk.

T__________T

Aisya & Ayu | Jahya & Jahyu

2 comments:

  1. Hi,

    This is Ahemz Inc, a media Company.

    We had just look through your blog, the conents are really good, it is pretty cool and well-designed. So we would like to invite you to join our celebrity blogs(it's free), you may simply click the link below to fill in and submit the form. If you have any enquiries, please email us at ahemzinc@gmail.com

    Ahemz Inc. Celebrity Programme

    We hope to see you soon.

    Thank you!

    Ahemz Inc.

    ReplyDelete

 
design by suckmylolly.com