Thursday, November 12, 2009

PSM II

28 HARI TAK UPDATE BLOG
nak tau kenapa?
Sebab P.S.M

PROJEK SARJANA MUDA
title : residence reporting system using mobile

Kalau kawan-kawan perasan entry yang lepas-lepas, semua entry bercirikan kesedihan dan kesulitan.Ya, masa tu aku sedang berjuang menyiapkan PSM.Banyak sangat dugaan yang tuhan berikan, sehingga aku boleh dikatakan menangis hampir setiap hari bermula dari tarikh 6 Okt- 2 Nov.

Alhamdulillah, Allah maha mendengar doa hambanya dan dia kurniakan aku penolong2 yang baik hati datang membantu.Banyak perkara yang aku belajar ketika dalam kesulitan tu.It is a miracle, tiada apa yang mustahil, semuanya kehendak Allah, kita perlu berusaha dan bertawakal dan yakinlah kepada-Nya.InsyaAllah, memang ada bahagian rezeki untuk kita.

Terima kasih kepada family dan kawan-kawan yang banyak bagi semangat.Hanya Allah yang dapat membalas doa kalian.Teringat plak keadaan masa bilik senyap je semua tengah bersekang mata buat PSM, tibe-tibe tension, dengar la suara sayup-sayup nangis.Sapa nangis? Ayu, farin n aku la.HAHA.Thanks juga pada roomateku!! Semoga kita semua diberikan kemudahan dalam menjalankan perintah-Nya dan meninggalkan larangan-Nya.Amin.

Lepas ni pergi internship, lepastu boleh grad dah.InsyaAllah.Harap-harap en.jiman, kak maz n en.azwan dapat bagi result yang elok.TQ !A big thanks to danial, khalis and ayu!

Network conflict,tak dapat detect IP add, cuak gile tak boleh run application dekat PDA.Pastu Tokmoh tolong, rupanya conflict setting kt USB.Lama gile try n error last kali success.Thanks tokmoh.
Booth PSM, takda mood nak hias cantik-cantik.Nervous sangat sampai tak tdo semalaman.
Dah pack up,nak balik hostel dah.Pose dulu dengan along, ayu n farin.
we are final year student so what? haha

Yes!! dah abes azab PSM!

Muka lega dah habis presentation PSM

No comments:

Post a Comment

 
design by suckmylolly.com